Szolgáltatások

Vásárlás ajándékba!

Nincs ötlete, mit vegyen barátainak, szeretteinek, munkatársainak? 
A Duna Plaza tudja a megoldást: vásároljon 2 000 és 5 000 Ft-os címletekben Duna Plaza Vásárlási utalványt, amely a bevásárlóközpont több mint 60 üzletében beváltható! 
Legyen szó divatról, szépségről, ékszerről vagy műszaki cikkről, a Duna Plaza vásárlási utalvány rendkívül ötletes ajándéklehetőséget kínál! 
A vásárlási utalvány a Duna Plaza földszinti információs pultnál vásárolható meg 11:00 és 19:30 között. 

A vásárlási utalványt beváltó üzletek listájáért kattints ide!


Üzleteink szolgáltatásai

A Duna Plaza számtalan szolgáltatással igyekszik kellemesebbé és színvonalasabbá tenni vásárlói számára az itt-tartózkodást, valamint fokozni a vásárlói élményt. 
Üzleteink szolgáltatásiról bővebben az ÜZLETEK menüpontban tájékozódhat.

Elsősegély

Bevásárlóközpontunkban elsősegély szolgálat működik.
Szükség esetén kérjük, forduljon a biztonsági szolgálat munkatársaihoz.

Ingyenes WIFI
A Duna Plaza egész területén WIFI rendszer működik, melynek segítségével ingyenes internetezési lehetőséget biztosítunk Önnek!
Baba - mama szoba

A mosdók mellett került kialakításra egy BABA - MAMA SZOBA is, annak érdekében, hogy a kisgyermekkel érkezők a lehető legkomfortosabban érezzük magukat az itt-tartózkodásuk során is!

A helyiség minden kisgyermekkel érkező számára térítésmentesen használható minden nap reggel 9.00 és este 20.00 óra között.

Az elkülönített részben pelenkázó, mosdó, mikrohullámú istock.nhely.hu sütő és kézmosó is elhelyezésre került annak érdekében, hogy a kisgyermekek tisztába tétele és etetése is nyugodt, kulturált körülmények között történhessen.

A babák és szoptatós anyukák nyugalmának biztosítása érdekében a BABA - MAMA szobába egy gyermekkel kizárólag két felnőtt mehet be.


Parkolás

Kedves Látogatók!

A Duna Plazában a parkolás első órája: INGYENES!
Ezt követően, minden megkezdett óra 200,- Ft.*
*A parkolási díjat az automatáknál tudják kifizetni.

A parkolási rendszerünkkel kapcsolatos kérdések; illetve az automaták működése, esetleges meghibásodása esetén kérjük, hogy hívják a +36/1 465-16-54-es telefonszámot!